medrek.se

Undersköterska sökes till onkologiavdelning i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Undersköterska sökes till onkologiavdelning i Solna

Nu söker vi undersköterskor till vår slutenvårdsavdelning som ligger på avdelning B10:17 i nya sjukhusbyggnaden. Vi är en slutenvårdsavdelning för huvud-, hals och hudcancer. Här vårdas patienter som får kirurgisk- och onkologisk behandling eller har komplikationer till följd av sin behandling eller sjukdom.  
 
Om tjänsten  
Som undersköterska ingår du i team tillsammans med en sjuksköterska och arbetar nära läkare och andra professioner. Du kommer att arbeta med den basala och onkologiska / kirurgiska omvårdnaden på vår avdelning. Vi delar vårdgolv med TRM (Trauma och Reparativ Medicin).  
 
Vi söker  
Du är stresstålig eftersom vi stundtals arbetar i ett högt tempo och det krävs att du kan prioritera ditt arbete. Vidare har du en god samarbetsförmåga och kommunicerar väl med dina kollegor, då du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkesprofessioner.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Utbildad undersköterska med minst fem års erfarenhet inom akutsjukvård.  
Meriterande: Det är meriterande om du tidigare arbetat med onkologisk omvårdnad.  
 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  
 
I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Anja Fält Sjöberg 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 741 13
Anna Löwhagen Welander 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 755 24

Dela detta jobb

Undersköterska sökes till onkologiavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset