medrek.se

logga

Undersköterska, sommarvikariat, Infektionskliniken, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Infektionskliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Infektionskliniken Undersköterskor för sommarvikariat, med möjlighet till förlängning!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Infektionskliniken ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patient-säkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet
med våra mål. Infektionskliniken med både mottagning och avdelning har 19 vårdplatser. På kliniken harbetar cirka 55 medarbetare besående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som undersköterska blir sedvanliga omvårdnaduppgifter samt att ta prover, assistera till undersökningar, sätta KAD och dokumentation och riskbedömningar. I rollen är du en förmedlande länk mellan sjuksköterska, läkare och patient. Du bör ha en god förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier och vara lyhörd för patientens önskemål och mående.

Det är en spännande avdelning som på ett unikt sätt kan ge dig möjlighet att bli väldigt bred i din kompetens då samtliga patientkategorier (medicin, kirurgi, ortopedi och ibland även barn) behandlas hos oss. Vi har korta vårdtider med varierat patientklientel. Kliniken är liten med bra sammanhållning mellan alla yrkeskategorier. Vi erbjuder internutbildningar, friskvårdtimme och individuellt anpassad inskolning. Du har möjlighet att arbeta 2/5 helger, under sommarperioden arbetar alla varannan helg samt att det ingår kvällstjänstgöring,

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, meriterande är inriktning akutsjukvård. Även erfarenhet från hälso- och sjukvård anses meriterande. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt. Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.
Som person är du trygg och stabil med god självinsikt. Du är initiativtagande, trivs i samarbetet med kollegor och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urvalsarbete och anställning, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Cecilia Björner Marcjan

Vårdförbundet

Telefon: +4660181350

E-post: cecilia.bjorner.marcjan@rvn.se

Marita Nyberg

Enhetschef

Telefon: +4660181663

E-post: marita.nyberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska, sommarvikariat, Infektionskliniken, Sundsvall

Region Västernorrland