medrek.se

logga

Undersköterska, sommarvikariat, Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik tillhör Närsjukvårdsområde Norr. På vår avdelning jobbar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. Som undersköterska arbetar du i team med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist.

Nu söker vi undersköterskor till vår verksamhet inför sommaren 2023!
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ansvar för sedvanliga undersköterskeuppgifter som tex. omvårdnad, såromläggningar, provtagning och kontroller samt sköta dagliga rutiner som finns på avdelningen. Arbetet är varierat och roligt. Hos oss får du lära dig lite extra kring njur- och hematologisjukvård.

Vår arbetsgrupp präglas av individer i olika åldrar, män och kvinnor som strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet står i fokus för den vård vi ger.

Arbetstiden är förlagd under dagtid, kvällstid, natt och varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården och erfarenhet av arbete inom medicinsk akutsjukvård ses det som meriterande för vikariatet.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en självgående person som besitter förmågan på ett strukturerat och effektivt sätt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande av såväl patienter som kollegor och trivs med att arbeta i nära teamsamarbete. Rollen som undersköterska ställer även krav på en empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att bli vår kollega över sommaren? Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Välkommen!

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-26

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

 

Simone Mickelsson Nordlund

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-4426761

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska, sommarvikariat, Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Region Västernorrland