medrek.se

logga

Undersköterska, sommarvikariat, Stroke- och rehab, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Stroke- och rehab, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Stroke- och rehabavdelningen, avdelning 3, Örnsköldsviks sjukhus tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. De som vårdas vid avdelningen är stroke-, medicin- och rehabpatienter.
Den som arbetar som undersköterska på avdelningen arbetar patientnära med patientens dagliga omvårdnad, dagliga rutiner och uppdrag som avser en vårdavdelning samt eventuella akuta situationer som inträffar.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till hos på Stroke- och rehabiliteringsavdelning 3 i Örnsköldsvik. Vikariaten avser perioden 2021-06-10-2020-08-31.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du i team med läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Du ansvarar för patientens dagliga omvårdnad och deltar i planerad rehabilitering. Arbetet som undersköterska innebär patientnära arbete med tunga lyft och att man går och står mycket under ett arbetspass. Viss dokumentation ingår.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Vi tillhandahåller internutbildningar utifrån vårt medicinska område.
Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och natt samt för närvarande tjänstgöring två helger av fem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift. Meriterande är fördjupning inom sjukvård.

Som person är du trygg och stabil med en förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med patienter och har ett intresse att hjälpa andra. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta tillsammans med andra kollegor. I ditt arbete är du strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Välkommen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Hansson

Enhetschef

Telefon: 072-712 82 91

E-post: malin.hansson@rvn.se

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska, sommarvikariat, Stroke- och rehab, Örnsköldsvik

Region Västernorrland