medrek.se

logga

Undersköterska sommarvikariat till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Undersköterska sommarvikariat till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Njurmedicinska enheten består av dialysmottagning, självdialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. Din placering kommer att bli på dialysmottagningen. På njurmedicinska enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar tätt ihop och har ett välfungerande samarbete. Vi har alltid patienterna i centrum och utgår från den enskildes egenvårdsförmåga. På dialysen etablerar vi oftast en långvarig vårdrelation med patienterna.

Nu söker vi en undersköterska för sommarvikariat till oss på Dialysmottagningen i Örnsköldsvik!

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du och dialyssjuksköterskorna att arbeta nära i team där du hjälper sjuksköterskorna före, under och efter patienternas dialysbehandling. Omvårdnaduppgifter och vissa medicinska kontroller förekommer men även uppgifter av administrativ karaktär.

Arbetstiderna är måndag-fredag, enstaka kvällstjänstgöring kan förekomma utifrån det patientbehov som föreligger. Vi är ett trevligt gäng som har varierande och roliga arbetssysslor och där du blir en viktig del av verksamheten.

Sommarvikariatet avser perioden 2021-06-01-2021-08-31, fördelat på två undersköterskor som tilldelas sex respektive tio veckors tjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom dialys- och njursjukvård. Du som söker behärskar svenska i tal och skrift.

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ändra synsätt och/eller förhållningssätt. Du är en lugn person som behåller fokus i stressade situationer. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga samt att du är strukturerad i ditt tillvägagångssätt som innebär att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

För att gå vidare i urvalet behöver du bifoga ditt diplom/betyg som styrker din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och tillsättning sker löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson

Enhetschef

Telefon: +4666089593

E-post: asa.andersson@rvn.se

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska sommarvikariat till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland