medrek.se

logga

Undersköterska sommarvikariat till Kirurgkliniken avd 15b, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-03

Ansök nu

Undersköterska sommarvikariat till Kirurgkliniken avd 15b, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska vid Kirurgavdelning 15 B arbetar du med omvårdnad av patienter. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete, framför allt nutrition. Du bör ha ett intresse av sårvård då kärlpatienterna ofta har såromläggningar pre- och postoperativt och gärna erfarenhet av tracheostomerade patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, meriterande är inriktning mot akutsjukvård. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Önskvärt är om du har erfarenhet av somatisk slutenvård, inom akut eller kirurgisk verksamhet. Som person är du trygg och har god samarbetsförmåga. Du kan planera och prioritera ditt arbete självständigt och effektivt. Du är flexibel och har en förmåga att tänka om vid oförutsedda situationer, vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och tillsättning kan komma att ske löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

David Steen

Enhetschef

Telefon: +4660181392

E-post: david.steen@rvn.se

Birgitta Hammarstedt

Kommunal Västernorrland

E-post: birgitta.hammarstedt@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska sommarvikariat till Kirurgkliniken avd 15b, Sundsvall

Region Västernorrland