medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning 

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.  
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinmottagningen i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr. Som undersköterska på Medicinmottagningen arbetar du dels självständigt men även i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, medicinsk fotvårdare och sekreterare. På Medicinmottagningen tar vi hand om alla patienter som tillhör de medicinska områdena Neurologi, Endokrinologi, Reumatologi och Gastroenterologi. Vi tar även hand om patienter som behöver medicinsk fotvård via vår fotvårdsspecialist samt jobbar även tätt tillsammans med Diagnostiskt Center. Vår arbetsplats präglas av teamarbete där man hjälps åt samtidigt som man arbetar självständigt och jobbar för att driva verksamheten framåt på bästa sätt.

Nu söker vi en undersköterska till vår verksamhet för sommarvikariat i vår provtagning. Vikariatet är 10 veckor och av dessa är 2 veckor inskolning, eller enligt annan överenskommelse beroende på tidigare erfarenhet. Vikariatet är på heltid men möjlighet att jobba 75 % finns om det önskas.  

Arbetsuppgifter 

Arbetsuppgifterna som undersköterska på sommaren består i att ta emot de patienter som kommer till provtagningen på vår enhet. De huvudsakliga uppgifterna kommer vara att ta venprover, EKG och blodtryck samt svara i telefonen på inkommande samtal till provtagningen. 

Vi erbjuder:
-När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad inskolning.
-Du har erfaren personal runt dig som jobbar på enheten varje dag. 
-Vi har individuell lönesättning.
-Vi har en god arbetsmiljö och ett roligt och utmanande arbete.
-Schema dagtid måndag till fredag. Ledig helger och röda dagar. 

Kvalifikationer 

Du som söker är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har jobbat som undersköterska en tid och har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av venprovtagning är det meriterande. 

Vi söker dig som är positiv och glad och har ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt men har samtidigt förmågan att se betydelsen och vikten av ett gott samarbete i team. Du bör ha ett stort engagemang, vara flexibel och ha en positiv inställning till det dagliga arbetet och vara serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan idag!
Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar!

Varmt välkommen med din ansökan!

Till din ansökan ber vi dig bifoga dina betyg/diplom från din undersköterskeutbildning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

Anställning

Vikariat

Ansökan 

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-06

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maritha Hallebjer

Enhetschef

Telefon: 0660-89425

E-post: maritha.hallebjer@rvn.se

 

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

logga

Undersköterska, sommarvikariat, till Medicinmottagningen Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

Dela detta jobb