medrek.se

Undersköterska till akut kirurgi och trauma Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Undersköterska till akut kirurgi och trauma Huddinge

På akut kirurgi och trauma slutenvård i Huddinge vårdas patienter med akutkirurgiska diagnoser. Under hösten flyttar vi till nyrenoverade lokaler och ska då öppna fler vårdplatser. Vi behöver därför fler drivna medarbetare till vårt team!

Om verksamheten och tjänsten
Vi vårdar patienter med akutkirurgiska diagnoser och majoriteten av patienterna genomgår kirurgi. Omvårdnaden består framför allt av pre- och postoperativ vård och omhändertagandet av denna patientgrupp förutsätter ett gott teamarbete där flera professioner ingår.

 

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterskor hos oss är:

 

• basal omvårdnad

• omläggningar

• olika provtagningar efter delegering

• hantering av olika dränage efter delegering

 

Arbetstiden är dag/kväll.

 

 

Vi söker
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är lösningsorienterad. Du ska trivas med att arbeta i team och ha ett genuint intresse av omvårdnadsarbete med patienten i fokus. På avdelningen är det av stor vikt att man är flexibel och lätt kan ställa om och omprioritera sina arbetsuppgifter när det behövs. Vi ser gärna att du som söker är initiativtagande och intresserad av att vara med och prova nya idéer och skapa nya fungerande arbetssätt tillsammans med oss.

 

Kvalifikationer

Krav: Utbildad undersköterska.

Tidigare arbete inom slutenvård

 

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

 

 

Rekryteringsprocess

Vi kommer löpande att gå igenom alla ansökningar och under v. 43-44 kommer dom som är utvalda för att komma in på intervju att bli kontaktade via mail med inbjudan till ett möte.

 

 

Välkommen att söka till oss! Hälsningar Christine och Siri, omvårdnadschefer

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till akut kirurgi och trauma Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset