medrek.se

Undersköterska till akutmottagning öron, näsa, hals

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-17

Ansök nu

Undersköterska till akutmottagning öron, näsa, hals

Vi erbjuder
Öron Näsa Hals är en högspecialiserad verksamhet där vi på vårdavdelningen tar emot patienter som ska genomgå planerad kirurgi inom öron näsa hals området. Vi har dessutom intag från ÖNH-akuten där vi behandlar patienter, både barn och vuxna, som är i behov av specialistvård.

Hos oss får du en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska och som vill jobba som tim-anställd både på vårdavdelning och ÖNH-akuten.

Om tjänsten
På ÖNH-akuten jobbar du i nära samarbete med läkare och sjuksköterska. Du jobbar med omhändertagandet av patienter genom att förbereda och assistera vid undersökningar i behandlingsrummen. ÖNH har specifik medicinteknisk utrustning och många olika instrument och du kommer behöva skaffa dig god kunskap kring dessa.

På ÖNH:s vårdavdelning jobbar du med pre- och postoperativ omvårdnad samt tar hand om våra akuta ÖNH-patienter som behöver vård. Teamarbetet är viktigt och du är bra på att ta initiativ. Variationen är stor vad gäller både barn och vuxna och diagnoserna inom ÖNH varierar stort.

Tjänsten avser en timanställning med start omgående.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

  • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du gillar variation i ditt arbete och kan tänka dig på att jobba både på vårdavdelning och på akutmottagning inom Öron Näsa Hals. Vi värdesätter högt att du har en god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Du tycker om att arbeta med patienten i fokus och får dem att känna sig väl omhändertagna. Som person är du glad och positiv och vill bidra till vårt redan fina arbetsklimat.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

  • Kunskaper i venprovtagning.

  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Kunskaper i trakeostomiomvårdnad.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn
SACO
Telefon
saco.karolinska.karolinska@sll.se

Namn
Vision
Telefon
vision.karolinska@sll.se

Namn
Läkarföreningen
Telefon
lakarforeningen.karolinska@sll.se

Namn
Kommunal
Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Namn
Vårdförbundet Huddinge
Telefon
vardforbundet.karolinska@sll.se

Namn
Vårdförbundet Solna
Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Undersköterska till akutmottagning öron, näsa, hals

Karolinska Universitetssjukhuset