medrek.se

logo

Undersköterska till äldreomsorgen

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Undersköterska till äldreomsorgen

Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv". Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum.

Vi rekryterar undersköterskor till bl. a Sjöbacken kortidsenhet, Skogsborg särskilt boende i Bodafors, Hemtjänst i Forserum.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget som undersköterska är att tillgodose den enskildes basala och specifika omsorg- och omvårdnadsbehov såväl socialt och kulturellt som fysiskt och psykiskt. Som undersköterska ska du värna och respektera var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet och individanpassning så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Uppdraget styrs främst av Socialtjänstlagen (SoL), Offentlighets- och sekretesslagen (OSL), Hälso- och sjukvårdslagen (HSL), Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd samt kommunala styrdokument.

Målgruppen är personer som är beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och/eller hälso- och sjukvårdsinsatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

I uppdraget ingår att bidra till sin egen, gruppens och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en utbildning på gymnasienivå inom vård och omsorg. Körkort i hemtjänsten är ett krav. Du ska ha ett brinnande intresse för människor! Du ska vara serviceinriktad, ha god förmåga att samarbeta samt vara flexibel.
Erfarenhet från vård- och omsorgsarbete är meriterande.

Intervjuer hålls under vecka 6 och 7
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Vi arbetar med påverkningsbar schemaläggning. Schema dag/kväll/helg.
Antal platser: 4

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Arbetsgivarens referensnummer: A1123801

Upplysningar lämnas av:

Kristin Andgren
Enhetschef
Telefon: 0380-51 80 01
E-post: kristin.andgren@nassjo.se

Therese Levin
Enhetschef
Telefon: 0380-51 84 94
E-post: therese.levin@nassjo.se

Caroline Hellman
Enhetschef
Telefon: 0380-518186
E-post: caroline.hellman@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant nås via medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000
 

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till äldreomsorgen

Nässjö kommun - Socialförvaltningen