medrek.se

logga

Undersköterska till Åleryd avd. K med inriktning medicinsk omvårdnad

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Undersköterska till Åleryd avd. K med inriktning medicinsk omvårdnad

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med att tillgodose den enskildes individuella behov. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för de individer i behov av omfattande medicinsk omvårdnad. Att hjälpa till med rehabilitering är en del av dina framtida arbetssysslor då omvårdnadsbehoven kan bero på bland annat arbetsplatsolyckor eller cancer. I tjänsten som undersköterska ingår även sedvanliga omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. I tjänsten kommer du få möjlighet till utveckling i din roll då du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. Detta innebär att du deltar vid välkomstsamtal där du tillsammans med den enskilde planerar stödinsatser. Du ansvarar för den enskildes genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. I rollen ingår det även att ha en nära kontakt med anhöriga och andra samverkansparter.

Din arbetsplats

Leanlink är förvaltningen som bedriver äldreomsorg i kommunal regi i Linköping. Här finns det cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Linköpings kommun har lång och väletablerad erfarenhet av vård och omsorg för våra äldre invånare.     

Nu söker vi på Åleryd avdelning K två nya kollegor som vill bli en del av vår nya arbetsgrupp. Avdelning K har 10 vårdplatser för individer med omfattande medicinsk omvårdnad vilket kan innebära stoma, trach, peg och sondmat. Denna avdelning med avancerad medicinsk omvårdnad är den enda inom Linköpings kommun som erbjuder den typen av vård. Här får du vara med och bygga upp verksamheten samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll som undersköterska. På avdelningen arbetar även en specialistundersköterska. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och upp till 100%.  Din arbetstid kommer vara förlagd till dag, kväll och helg. Hos oss kommer du tillhöra en arbetsgrupp med ca 10 kollegor som redan idag arbetar dag, kväll och helg. 

Du som söker

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av medicinsk omvårdnad men inget krav då du kommer ges utbildning i samband vid introduktionen. Vidare är det meriterande om du har kännedom om lågaffektivt bemötande och arbetssättet "Individens behov i centrum" (IBIC). 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheterna i förändringar.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10464

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Åleryd avd. K med inriktning medicinsk omvårdnad

Linköpings kommun