medrek.se

Undersköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, slutenvården- barnneurologi, barnneurokirurgi och barnortopedi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-21

Ansök nu

Undersköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, slutenvården- barnneurologi, barnneurokirurgi och barnortopedi

På Barnavdelning 10 på Astrid Lindgrens Barnsjukhus vårdas barn som är inneliggande för bland annat trauma, epilepsi, neurologiska utredningar, frakturer och högspecialiserad barnortopedi. Nu söker vi dig med intresse för att arbeta med barn och ungdomar med ortopediska, neurologiska och neurokirurgiska åkommor!

Vi erbjuder
Som undersköterska på Barnavdelning 10 arbetar du i ett positivt och härligt team tillsammans med hjälpsamma kollegor. Här värnar vi om en arbetsmiljö med högt i tak och ett gott arbetsklimat. Du erbjuds en individuell introduktion anpassad utifrån din erfarenhet, och avdelningen anordnar kontinuerligt utbildningar efter personalens behov. Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner.

Om tjänsten
Som undersköterska kommer du att bli en viktig del av vårt tvärprofessionella team där vi sätter barnet och familjen först. Dina arbetsuppgifter består exempelvis av sedvanliga undersköterskeuppgifter där du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet.

På vår avdelning är den ena dagen inte den andra lik, vilket innebär att arbetet är mycket varierande.

Tjänsten avser ett vikariat med möjlighet till förlängning. 

Vi söker
Vi söker dig som är ansvarstagande med god förmåga att prioritera och ta egna initiativ. Vidare har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.

En viktig del i vårt arbete är att skapa trygghet för barnen och deras anhöriga. Därför ställer vi krav på att du har lätt för att få kontakt med människor i olika situationer samt är lyhörd och engagerad.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav:  

  • Utbildad undersköterska med examen från Vård-och omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Meriterande:  

  • Barnspecialistundersköterska

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Examensbetyg

Vänligen notera att din ansökan inte är komplett förrän du bifogat ditt examensbetyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn.Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus - verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca 160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Undersköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, slutenvården- barnneurologi, barnneurokirurgi och barnortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset