medrek.se

Undersköterska till avd 10, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Undersköterska till avd 10, Södertälje sjukhus

Känner du engagemang för helheten, sätter patienten först, brinner för god omvårdnad och är beredd att göra skillnad? Då är det just dig vi söker!

Vi behöver dig kompetenta undersköterska till vår nya moderna vårdavdelning!

Avdelning 10 är en internmedicinsk avdelning med profilering kardiologi. Vi vårdar främst patienter med akut kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, rytmrubbningar och har 14 hjärtövervakningsplatser. Det kan vara patienter som är i behov av pacemaker, de som ska genomgå kranskärlsröntgen och/eller PCI (ballongvidgning).       

Undersköterska på Södertälje sjukhus:  

Som undersköterska arbetar du med patientnära arbete som innebär att du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma så som kontroll av EKG, blodprovstagning och ansvara för att koppla upp på hjärtövervakning.

 Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och som är nyfiken , lyhörd och vill vara en i vårt välfungerande team. Du tar ansvar för ditt arbete och bidrar till att verksamheten och arbetsgruppen  utvecklas.

Yrkeserfarenhet från hjärtsjukvård är meriterande.

Dina personliga egenskaper:

För att komma till din rätt i denna roll behöver du sätta patienten i fokus och vara empatisk till ditt sätt. Du behöver vara tydlig i din kommunikation och trivas med en omväxlande arbetsdag. Du kan prioritera bland din arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du delar vår värdegrund som bygger på patienten först, kvalitet, varje medarbetare gör skillnad och engagemang för helheten.  

Anställningsform:  

Tillsvidaranställning. Deltid, treskiftsarbete. Provanställning kan komma att tillämpas. 

 Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Anna-Karin Blomkvist 
Bitr. chefsjuksköterska
contacticon phone 0855024466
Eleksandra Mousa 
Bitr. Verksamhetschef
contacticon phone 08- 550 244 15

Fackliga representanter
Kommunal, nås via växeln, 08-550 240 00

Referensnummer
171993

Dela detta jobb

Undersköterska till avd 10, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus