medrek.se

Undersköterska till avdelningen för postoperativ vård Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-20

Ansök nu

Undersköterska till avdelningen för postoperativ vård Solna

Vi på avdelningen för postoperativ vård tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer.

Till oss kommer vuxna patienter från hela sjukhuset för vård och övervakning i samband med operation, intervention eller behandling i kombination med någon form av anestesi (narkos/sövning/ bedövning). Avdelningen är öppen dygnet runt veckans alla dagar och hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, olika typer av läkare och fysioterapeuter.  

Då vi är en avdelning på ett universitetssjukhus har vi nya kollegor under inskolning, blivande kollegor under utbildning samt bedriver forskning med syfte att förbättra och utveckla vården. 

Du kommer att komma i kontakt med en mycket varierande patientgrupp vars vårdtid kan variera mellan ett par timmar till flera dygn. Vi behandlar även bl.a. patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.  

Vi erbjuder  

Som undersköterska hos oss arbetar du med patientnära arbete i högspecialiserad vårdmiljö. Du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov. Individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning.  

Vi söker  

Du är en positiv och engagerad person som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt. I din roll som undersköterska kommer du att samarbeta med läkare, sjuksköterskor och fysioterapeuter och vi söker dig som har förmågan att se till helheten. 

För att trivas hos oss tror vi även att du som söker har, förutom en undersköterskeutbildning, minst två års erfarenhet av akutsjukvård. Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare haft handledaransvar. 

Om du tycker att detta låter spännande och vill veta mer, ring gärna till Kristina 08-517 712 98! 

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som undersköterska! 

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Personligt brev 

- Utbildningsbevis 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Kristina Kullman 

Omvårdnadschef, Pre- och postop Solna
 08-517 712 98
 kristina.kullman@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352

Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752

Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99

Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Undersköterska till avdelningen för postoperativ vård Solna

Karolinska Universitetssjukhuset