medrek.se

Undersköterska till avdelningen för postoperativ vård Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Undersköterska till avdelningen för postoperativ vård Solna

Vill du bli en del av vårt team på Postop? Nu söker vi en undersköterska till ett vikariat.

På Postop i Solna vårdas vuxna patienter från hela sjukhuset för vård och övervakning i samband med operation, intervention eller behandling i kombination med någon form av anestesi (narkos/sövning/ bedövning). Då vi är en avdelning på ett universitetssjukhus har vi regelbundet nya kollegor under inskolning och blivande kollegor under utbildning i vår verksamhet. Vi bedriver även forskning i syfte att förbättra och utveckla vården.

Om tjänsten

Annonsen avser ett vikariat med tillträde snarast och som sträcker sig till och med 2020-12-31.

Som undersköterska hos oss arbetar du med patientnära arbete i högspecialiserad vårdmiljö. Du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet, som förutom dig består av läkare, sjuksköterskor och fysioterapeuter. Du kommer att komma i kontakt med en mycket varierande patientgrupp vars vårdtid kan variera mellan ett par timmar till flera dygn. Vi behandlar även bland andra patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande, vilket kommer att ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.

Vi erbjuder

Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov, och en individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning.

Vi söker dig som är en positiv och engagerad person som har god samarbetsförmåga och tar ansvar i ditt arbete. Du är trygg i din roll som undersköterska och kan arbeta självständigt samt har förmågan att se till helheten.

Kvalifikationer

  • Undersköterskeutbildning,
  • Minst två års erfarenhet av akutsjukvård
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Välkommen att söka redan idag!

I den här processen arbetar vi med löpande urval.

Din ansökan ska innehålla:

  1. CV
  2. Personligt brev
  3. Utbildningsbevis

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till avdelningen för postoperativ vård Solna

Karolinska Universitetssjukhuset