medrek.se

Undersköterska till Bäckenkirurgi, avd 8 i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Undersköterska till Bäckenkirurgi, avd 8 i Solna

Vi tar emot patienter från hela landet. Vi arbetar med högspecialiserad vård på vår vårdavdelning. Patientgruppen vi möter är varierande, både yngre och äldre individer kommer hit och vi har stort fokus på omvårdnad och kirurgi.

Verksamheten och patienterna

Kolorektal och Gynekologisk cancervårdsavdelning är en avdelning som arbetar med högspecialiserad vård. Patienterna som vårdas hos oss är personer som nyligen fått sin diagnos, vi vårdar kirurgiska patienter där de flesta operationerna är planerade men vi har också ett akut intag. Det är ett stort fokus på själva kirurgin och inte cancerdiagnosen.

Kirurgi handlar ju om hela patienten och att säkerställa att varje individ kan återhämta sig efter sin operation. Patienterna får vara fysiskt aktiva efter kirurgin. Mycket av arbetet som undersköterska innefattar stomivård, sårvård, postoperativ mobilisering, vätskebalans och kaloriregistrering. Oavsett vad man vill arbeta med i framtiden får man en bra grund att stå på när man arbetar här.

På Tema cancer finns det även möjlighet att delta i mentorskapsprogrammet som är mycket uppskattat av båda adepter och mentorer. Kompetensförsörjning på avdelningen sker genom föreläsningar som hålls av kirurgen men även övriga medarbetare på sjukhuset i regel en gång i veckan. Vi har individuell schemaplanering.

Om tjänsten

Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare. Samarbetet är gott och nära och beslutsvägarna korta. I din roll som undersköterska kommer du att jobba nära patienterna och deras anhöriga. Arbetsuppgifterna består bland annat i att aktivt utföra omvårdnadsåtgärder, övervakning av vitalparametrar, nutrition, hygien, provtagning samt mobilisering.

Arbetstiderna är dag/kväll samt helgtjänstgöring.

Vem söker vi?

Vi tror att det är viktigt att du som söker hit gillar utmaningar, att du har bra samarbetsförmåga, tycker om att bidra med ett bra klimat till teamet. Du ska brinna för att jobba med människor och vara nyfiken för nya idéer. Vi har ett högt tempo här, vilket gör att du bör ha en bra prioriteringsförmåga och fungera i en omväxlande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Krav: Utbildad undersköterska samt två års tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, företrädesvis inom slutenvården.

Varmt välkommen att ansöka!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska till Bäckenkirurgi, avd 8 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset