medrek.se

Om oss  
I denna tjänst kommer att arbeta både på bårhuset och sjukhuskapellet samt på materielförsörjningen. På materielförsörjningen har vi ett helhetsåtagande med beställningar och leveranser av förbrukningsvaror åt kunderna på sjukhuset.  
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.  
 
Om tjänsten 
Du kommer att arbeta tillsammans med fem kollegor där ni alla har en kombinerad tjänst mellan bårhus och förrådsarbete. I bårhuset och sjukhuskapellet tar vi emot och lämnar ut de avlidna samt håller i visningar med avsked. Vid behov sker balsameraringar, borttagning av pacemaker och andra implantat. Som förrådsman arbetar du med beställningar och leveranser av förbrukningsvaror på sjukhuset. Varorna plockas upp och hanteras vilket kräver att vi är följsamma med alla hygienrutiner som krävs. Vid nya avtal sker förändringar i befintliga förrådsutrymmen som måste anpassas för sjukvårdsmaterialet. 
 
Arbetstider är mån-fre kl 7.00-15.30. Du är vårt ansikte utåt och har daglig kontakt med våra kunder. Vi sätter värde i att hålla en hög servicenivå och bra relation med våra kunder.  
 
Om dig 
Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av denna typ av tjänst. För att trivas behöver du tycka om att ha många bollar i luften och förstå vikten av hög kundnöjdhet. På båda enheterna förekommer mycket personkontakter med övriga medarbetare, externa företag samt anhöriga vilket kräver en god samarbetsförmåga. Du är även serviceinriktad, noggrann och har ett utpräglat ordningssinne. Tjänsten kräver god fysik då arbetet innefattar tunga lyft. 
 
Tjänsten innefattar mycket logistik och stressmoment, så du behöver orka med en hög arbetsbelastning under kortare perioder. Då vi har mycket telefon- och mailkontakt behöver du behärska svenska i tal och skrift. Grundläggande datorvana är ett krav. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Undersköterska till bårhus och materielförsörjning, Norrtälje sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-04

Ansök nu

Dela detta jobb