medrek.se

logga

Undersköterska till Barn och Ungdomsmedicin, Sundsvall Sommaren 2024

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Undersköterska till Barn och Ungdomsmedicin, Sundsvall Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Barn och ungdomsmedicin (BUM) ingår länssjukvård somatik och har ca 200 anställda. Barn- och ungdomsmedicin består av slutenvård och mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH barn och unga. På avdelning 45 vårdas för tidigt födda och sjuk nyfödda barn och på avdelning 44 vårdas barn mellan 0-18.

Vi söker nu undersköterskor/omvårdnadsassistenter för sommarvikariat till BUM avdelning 44 och avdelning 45 i Sundsvall. Tillträde 2023-06-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar på samtliga avdelningar med en familjecentrerad vård vilket innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningarna erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta intensivvårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden. Arbetsuppgifterna består bland annat av omvårdnad, utdelning av mat, förrådshantering med mera. Tack vare det varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framförallt lärorikt.

Våra arbetsplatser genomsyras av ett trivsamt och öppet klimat där vi är måna om varandra i arbetsgruppen. Vårt mål är att alla som kommer till oss skall känna sig väl omhändertagna och ges möjlighet till utveckling. Du erbjuds oavsett avdelning en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. Som nyanställd får du ta del av ett väl genomarbetat inskolningsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i tal som skrift. Har du en barnspecialistutbildning eller arbetslivserfarenhet av arbete inom barnsjukvård anses det meriterande för tjänsten.

Som person har du lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och håller dig lugn och stabil i stressade situationer. Du har god samarbetsförmåga och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

För mer information är du välkommen att kontakta oss.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.
Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Markus Holgersson

Enhetschef

Telefon: +4660135276

E-post: markus.emanuel.holgersson@rvn.se

 

Linn Estefors

Enhetschef

Telefon: 070-5702898

E-post: linn.estefors@rvn.se

 

Johanna Sjögren

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

 

Sandra Jonsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

 

Angelica Forsell

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Barn och Ungdomsmedicin, Sundsvall Sommaren 2024

Region Västernorrland