medrek.se

Undersköterska till Barnhörselhabiliteringen

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-07

Ansök nu

Undersköterska till Barnhörselhabiliteringen

Referens nummer

2021/2622

Välkommen till Barnhörselhabiliteringen som är belägen på Rosenlunds sjukhus och till Stockholms vackraste utsikt!

Vi hjälper barn och ungdomar mellan 0-20 år med medfödd/förvärvad hörselnedsättning och dövhet. Vi är cirka 40 medarbetare och vi som arbetar här är audionomer, specialpedagoger, ingenjörer, kuratorer, logopeder, läkare, medicinska sekreterare, psykolog, undersköterska och teckenspråkslärare. En stor och viktig del i vårt arbete är att vi arbetar i tvärproffesionella team med hörselhabiliterande insatser med barnet/ungdomen och dess familjer i centrum.

Om tjänsten
Arbetet som undersköterska här på Barnhörselhabiliteringen innebär en fantastisk möjlighet till omväxlande arbete mellan bland annat läkarmottagning, reception, bokning, telefontid och att utbilda i HLR. Du kommer även beställa varor i vårt inköpssystem.

Dina närmaste kollegor är medicinsk sekreterare och administratör och ni tillsammans är ett viktigt nav för verksamheten.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • är samarbetsorienterad och arbetar bra med andra människor men som också kan arbeta självständigt.

  • är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

  • har god organisationsförmåga och är serviceinriktad. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

  • är engagerad och har ett aktivt deltagande i din egen läroprocess och i utvecklandet av vår verksamhet.

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

  • Erfarenhet inom mottagningsarbete

  • Erfarenhet av reception

  • Erfarenhet av bokningsarbete

  • Behärskar svenska väl i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av Take Care

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Barnhörselhabiliteringen

Karolinska Universitetssjukhuset