medrek.se

logga

Undersköterska till Bestorp hemtjänst

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-23

Ansök nu

Undersköterska till Bestorp hemtjänst

Sista ansökningsdatum: 2020-09-23
Referensnummer: 5600

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Annika Eliasson, Verksamhetschef, 013-205522, Annika.M.Eliasson@linkoping.se

Facklig företrädare Kommunal, 010-44 28 700, syd.ost@kommunal.se

 

Ansök här! För dig med skyddad identitet

 

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är fritt, självständigt och varierande. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi söker nu en undersköterska till hemtjänsten i Bestorp. Hemtjänstgruppen består av 8 medarbetare och arbetet utgår från våra lokaler på Sågvägen 6 i Bestorp, beläget cirka 2,5 mil söder om Linköping. Vi arbetar med hemtjänst i Bestorp med omnejd.

Arbetsbeskrivning

I hemtjänsten arbetar du i kundens hem, oftast ensam, vilket ger möjlighet till fina möten. Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som exempelvis hjälp och stöd vid förflyttningar och dusch, serviceinsatser såsom städ och tvätt samt medicinska arbetsuppgifter. Du följer även med kunden på promenader och läkarbesök samt hjälper till vid inköp m.m.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal kunder, vilket innebär att du planerar stödet och hjälpen tillsammans med kunden. Du dokumenterar i IT-systemet Treserva och ansvarar för att upprätta, följa upp och revidera genomförandeplaner. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen.

Vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet och med hjälp av dem öppnar vi dörrar, registrerar besök och i framtiden kommer vi att dokumentera via dessa.

I arbetet färdas vi mestadels i bil mellan våra kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. 

Hemtjänsten är en verksamhet som ständigt förändras därför behöver du vara flexibel, stresstålig och se möjligheter i olika situationer. Du möter kunder med olika behov och måste därför vara trygg i din yrkesroll och ha en personlig mognad. Du ska ha ett gott bemötande mot kunder, dina kollegor och samverkansparter du möter i ditt yrke. Då du ofta arbetar ensam hos kund är det viktigt att du tar eget ansvar och egna initiativ men arbetet förutsätter också att du är van vid att samarbeta.

Körkort för manuell växellåda är ett krav då du måsta kunna ta dig till kundens hem. Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation. Du har datorvana och erfarenhet av att dokumentera i Treserva. Då vi använder oss av mobiltelefoner i arbetet måste du vara villig att lära dig att använda digitala verktyg.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: 1 december 2020

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5600

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Bestorp hemtjänst

Linköpings kommun