medrek.se

logo

Undersköterska till Björkbacken

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Undersköterska till Björkbacken

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva Livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

Vi arbetar aktivt med vårt Leva Livet team som erbjuder våra boende ett rikt utbud av livskvalitetshöjande aktiviteter och social samvaro.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet – Service.

ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnad och omsorg om de boende. Vi jobbar med kontaktmannaskap och lägger stor vikt på denna roll som vi ser som en nyckelperson för våra boende. Våra medarbetare har olika ansvarsområden inom vilka man ska arbeta självständigt och drivande. Som medarbetare hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor på enheten med att ge omvårdnad till våra kunder som bor på äldreboendet. I arbetsuppgifterna ingår förutom omvårdnad även att till exempel ge mediciner, såromläggningar, kateterskötsel efter delegering från en sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER

Du behöver inte vara utbildad undersköterska men vi ser gärna att du har erfarenhet av äldrevård och brinner för omvårdnad.
Vi på Förenade Care vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje boende som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person. Det är viktigt att du är engagerad och vill ta ansvar för, och utvecklas i ditt arbete.

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Vi söker 2 nya medarbetare till schemarader på 75%-90%
Schemalagd arbetstid dag/kväll samt helg.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2023-09-30

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Emelie Borgström emelieb@forenadecare.com eller 0704-20 14 70

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till Björkbacken

Forenede Care