medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vi söker nu en undersköterska till operationsavdelningen i Sundsvall. Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 2024-04-03 med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska på centraloperation innebär idag rotationstjänstgöring inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron samt på anestesin. Arbetet som undersköterska på operation innebär att man är med på operationerna och hjälper operationssköterskan med att förbereda material, duka , hjälpa till med uppläggning av patienten samt att vara behjälplig under operationen. Man får också hjälpa anestesisjuksköterskan vid sövning och väckning. Det är ett mycket varierande arbete och man måste vara flexibel och snabbt kunna ställa om vid behov. Arbetet innehåller mycket medicinsk teknik samt kräver datavana.

Kvalifikationer

Krav för att söka tjänsten är att du har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande och arbetat som undersköterska i minst 2 år. Du behärskar det svenska och engelska språket väl. Du behöver vara beredd att arbeta jour. Meriterande är att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom operationsverksamhet.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-17

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Britt Billander

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

 

Linda Smedman

Enhetschef

Telefon: 060-145190

E-post: linda.smedman@rvn.se

 

Emil Bylund

Enhetschef

Telefon: 060-145180

E-post: emil.bylund@rvn.se

logga

Undersköterska till Centraloperation, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Dela detta jobb