medrek.se

Undersköterska till dagtjänst 75 % till äldreboendet på Liljefors Torg 4

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Undersköterska till dagtjänst 75 % till äldreboendet på Liljefors Torg 4

Förenade Care Liljefors Torg 4 är ett vårdboende för 70 personer med olika behov av omsorg och stöd vid Liljefors Torg i centrala Uppsala. De boende har olika diagnoser, så som demens-sjukdom, psykisk ohälsa eller stora omvårdnadsbehov.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har lång erfarenhet inom äldreomsorg och vill vara med och utveckla Förenade Care Liljefors Torg 4. Vi ser att du som söker ser det som en spännande utmaning att vara med och bygga riktigt bra omsorg. Vi vill att de som ska bo på Förenade Care Liljefors Torg 4 ska få vård och omsorg av högsta kvalitet, där mötet mellan människorna är det viktigaste, där kvalitet i fokus och handlar den enskildes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera de absolut bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap och har ett arbetssätt som utgår från de individer som bor på Liljefors Torg 4. Vi fokuserar på social samvaro och aktiviteter/utflykter utifrån de boendes önskemål. Vårt mål är att de som bor på Liljefors Torg 4 ska få värdefulla dagar ända till den sista. För att uppnå detta så måste vi ha medarbetare som är intresserade av att arbeta med människor och vara lyhörda för deras behov samt ha ett gott bemötande såväl till våra vårdtagare som närstående och till varandra.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet, utbildad undersköterska. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är meriterande om du har god vana av att dokumentera och skriva genomförandeplan.

Du trivs med att arbeta med människor, har ett mycket gott bemötande och mycket god samarbetsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer. Du är handlingskraftig, ansvarstagande och har nära till skratt. Att arbeta utifrån den enskildes önskemål och behov är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg.

Tillträde
Januari 2022.

Sista ansökningsdag
211210

Lön
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson för frågor
Sarai Brännkärr
E-post: saraib.uppsala@forenadecare.com
Tel 0739-045640

Nicola Youngman, Verksamhetschef
E-post: nicolay@forenadecare.com
Tel: 0733-15 01 86

Välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

Undersköterska till dagtjänst 75 % till äldreboendet på Liljefors Torg 4

Förenade Care AB