medrek.se

Undersköterska till Endoskopimottagningen i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Undersköterska till Endoskopimottagningen i Solna

Vi erbjuder 

I april 2018 flyttade vi tillsammans med Bronkoskopin in i våra nya lokaler på Nya Karolinska Solna. Det här innebär ett unikt tillfälle att få vara med och skapa vår gemensamma arbetsplats. Din erfarenhet och dina idéer kan göra skillnad. 

Om tjänsten 

På Funktionsenhet GI Endoskopi utförs avancerade endoskopiska ingrepp. Vi bedriver både akut och elektiv verksamhet. Vi gör undersökningar som gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud och PEG inläggningar. 

Du ansvarar för diskhantering av instrument, mellanstädning och förrådshantering med mera. 

Du svara tillsammans med sjuksköterska för att det dagliga flödet samt övervaket på mottagningen fungerar. 

Du assisterar tillsammans med sjuksköterskan vid vissa endoskopiska undersökningar. 

Vi arbetar med några av sveriges främsta endoskopister och forskning och utbildning är en del av vår vardag. Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och personcentrering. Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö.  

Vi söker  

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten. Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ samt har god organisations- och planeringsförmåga.Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier. Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna i form av blandningen mellan det akuta och det planerade.  

Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer  

Undersköterskeutbildning  

Du har telefon och datorvana samt är intresserad av medicinsk teknik. 

Vana från endoskopisk verksamhet och goda kunskaper i våra stödjande IT-system är meriterande. 

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

----

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ulrika Mjörnell 
Chefsjuksköterska
 070-085 67 03

Fackliga representanter

Kommunal: Catharina Häggbom, catharina.haggbom@sll.se

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Endoskopimottagningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset