medrek.se

Undersköterska till Endoskopimottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Undersköterska till Endoskopimottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder  
En trevlig arbetsplats på Karolinska i solna. Hos oss arbetar flera yrkesgrupper tillsammans, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Hos oss genomförs olika typer av undersökningar såsom gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud och PEG-inläggningar. Vi bedriver både planerad öppenvårdsverksamhet och akut verksamhet för inneliggande patienter.
 
Vi delar vårdyta med Bronkoskopienheten på sjukhuset.
 
Om tjänsten
Som undersköterska på endoskopienheten arbetar du i team kring patienten.

Du svarar för diskhantering av instrument, mellanstädning av undersökningsrum, förrådshantering med mera.

Du assisterar tillsammans med sjuksköterska vid endoskopiska undersökningar samt sköter omvårdnaden av våra patienter vid vårt övervak.

Du ansvarar tillsammans med sjuksköterska för att det dagliga flödet på mottagningen fungerar.

Tjänsten avser tidsperioden 2019-12-01 till 2020-11-30.
 
Vi söker 
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten. 

Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga. 

Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier. 

Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade. 

Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 
 
Kvalifikationer 

Krav

  • Utbildad undersköterska
  • Datavana
  • Goda kunskaper i inköpssystemet clockwork samt journalsystemet Take Care

Meriterande 

  • Erfarenhet från endoskopisk verksamhet

 
 Varmt välkommen med din ansökan!
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Endoskopimottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset