medrek.se

Undersköterska till flöde Matstrupe/Magsäck, slutenvården inom Tema cancer, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-13

Ansök nu

Undersköterska till flöde Matstrupe/Magsäck, slutenvården inom Tema cancer, Huddinge

Nu söker vi undersköterska till patientområde Övre buk i Huddinge! Flera av de ingrepp som genomförs hos oss är vi ensamma om i landet att utföra och den kirurgi som finns hos oss är bland den bästa i Europa. Du kommer att få en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete. Vill du bli en del av vår verksamhet och sträva efter att bedriva en omvårdnad utöver det vanliga? Välkommen in med din ansökan!   

Om verksamheten   

Vi är en elektiv högspecialiserad verksamhet som tar emot patienter som ska genomgå cancerkirurgi och vårdar dem även postoperativt. Det bedrivs hos oss avancerad högspecialiserad kirurgi och undersökningar. Patienterna du kommer möta ska/har opererats för cancer i esofagus/ventrikel (matstrupe/magsäck).  

Vi kommer att ha ett delat vårdgolv tillsammans med Bedömningsenheten. Det är en mottagning för patienter inom patientområde Övre Buk som drabbas av akuta komplikationer relaterat till behandling eller sin tumörsjukdom.   

Om tjänsten   

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en av våra slutenvårdsavdelningar. Vi söker dig som vill arbeta dag/kväll.  

Vi söker   

Vi söker dig som är undersköterska gärna med flerårig erfarenhet av kirurgi eller onkologi. Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla cancervården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är stresstålig. Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar – ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.   

Kvalifikationer   

Krav: Utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet inom akutsjukvård på sjukhus.  

Meriterande: Det är meriterande om du har erfarenhet som undersköterska från slutenvård inom kirurgi, onkologi eller postoperativ verksamhet. Vidare är det meriterande med tidigare erfarenhet från dokumentationsprogrammet Take Care.   

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.   

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.   

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Camilla Bandhold 
Omvårdnadschef
 072-597 88 96

 

Dela detta jobb

Undersköterska till flöde Matstrupe/Magsäck, slutenvården inom Tema cancer, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset