medrek.se

Vill du arbeta tillsammans med oss? Nu söker vi duktig undersköterska till Muskötvägen i Åkersberga.

Förenade Care Muskötvägen 25 öppnades 2015 och är belägen i Margretelund. Muskötvägen 25 drivs i egen regi med ramavtal med Österåker och Täby kommuner.
Boendet har totalt 66 lägenheter för personer med demenssjukdom och somatiskt omvårdnadsbehov. 
På Muskötvägen 25 har vi ett produktionskök med egen kock som dagligen lagar all mat till våra boende. 

På Förenade Care Muskötvägen 25 har vi infört vår värdegrundsmodell med Leva Livet-koncept som stödjer den enskilde till en meningsfull dag och hälsosam livskvalitet, något vi arbetar med dagligen både på respektive våningsplan och i vår fina samlingslokal Bergasalen. Wi-Fi finns tillgängligt och de boende har möjlighet att tillgodogöra sig IT-teknik med stöd av personalen. 

Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare med högskoleutbildning, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratör med team, kock, köksbiträde samt vaktmästare och lokalvårdare. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 

ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som är undersköterska. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov samt är noggrann och ansvarstagande.
Vi ställer stort krav vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Varje dag är ett besök i den boendes hem där vi med stor respekt säkerställer att den individuella hjälpen är just den rätta för dagen. Den boendes trygghet och känsla av samhörighet är viktig i varje moment!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. 
I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska även ha datorvana.
I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som verksamheten har satt upp.

Tillträde 
Enligt ök. 

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns

Kontaktpersoner
Madelene Morgård
E-post: madelenem.osteraker@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

Ansökningar behandlas löpande.

Undersköterska till Förenade Care Muskötvägen

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Dela detta jobb