medrek.se

logo

Undersköterska till Forenede Care's hemtjänst i Östersund

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-09

Ansök nu

Undersköterska till Forenede Care's hemtjänst i Östersund

Som undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra medborgare. Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.
Företagets gemensamma värdeord är ansvar, engagemang och omtanke och vi strävar dagligen för att tillsammans jobba för att efterleva dessa ord i allt vi gör - från att vi kliver in på arbetsplatsen tills att vi går hem.

Vi söker nu nya undersköterskor till Forenede Care's hemtjänst i Östersund.
Vi utgår från Östersunds centrum men arbetar också i Lugnvik, Frösön och Torvalla.

I tjänsten som undersköterska hos oss kommer du att utföra vård och omsorg utifrån medborgarens önskemål i enlighet med gällande biståndsbeslut med stort fokus på kvalitet. Du kommer också efter erhållen delegering utföra arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av t.ex. läkemedelsgivning och träning.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu omgående en kollega för en tillsvidareanställning (inkl. provanställning enligt överenskommelse) med sysselsättningsgrad 85%, men med möjlighet att anpassa till både lägre eller högre sysselsättningsgrad utifrån önskemål samt möjlighet att påverka ditt schema.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Visa upp ett intyg från Socialstyrelsen som undersköterska
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
  • Ha körkort

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom hemtjänsten.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.  

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs behöver du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som medarbetare får du möjlighet att påverka både ditt eget arbete och vårt gemensamma.
  • Tydlighet. Vi har ett välutformat ledningssystem där vi arbetar systematiskt för att det ska vara lätt att göra rätt.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Arbetsglädje. Vi har alla ansvar i att bidra och skapa arbetsglädje, men vår grundvision är att det ska vara roligt att gå på jobbet och varje medarbetare ska känna sig uppskattad.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till Forenede Care's hemtjänst i Östersund

Forenede Care