medrek.se

Undersköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Undersköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Är du utbildad undersköterska med stort intresse för Gastroenterologi och Endokrinologi? Brinner du för vård i framkant samtidigt som du vill utvecklas inom både medicinsk och kirurgisk omvårdnad? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

 • Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi tillsammans kontinuerligt utvecklar vården
 • Individuellt anpassad introduktion
 • Högspecialiserad vård där vi är ensamutövare inom regionen när det kommer till vissa endokrinologiska och gastroenterologiska diagnoser och behandlingar
 • Erfarenhet av kirurgisk omvårdnad
 • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
 • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp
 • Friskvårdsbidrag
 • Erfarna kollegor

Självklart får du även ta del av de förmåner som rör alla våra anställda inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Om oss
Vårdavdelning Gastroenterologi och Endokrinologi i Solna har nya, fräscha, moderna lokaler. Vi bedriver högspecialiserad vård och har både ett akutintag av patienter, med inflammatoriska tarmsjukdomar, mortilitetsrubbningr och endokrinoloiska sjukdomar, samt ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Framöver kommer vi även vårda en del kirurgiska patienter samt patienter som ska genomgå sigmoideoskopi.

Om tjänsten
Hos oss ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete kommer du arbeta nära patienten och vara en viktig del i en patientsäker omvårdnad. Tillsammans med sjuksköterska förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder.

Kombinationen av olika patientflöden gör att du som undersköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande. Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team.

Vi söker dig som:

 • har ett stort intresse för omvårdnad inom gastroenterologi och endokrinologi.
 • vill utvecklas inom kirurgisk omvårdnad.
 • är trygg, stabil och har god självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar in, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll och dess betydelse för verksamheten i stort samt ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom gastroenterologi/endokrinologi och/eller längre praktik inom samma inriktningar

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Undersköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset