medrek.se

Om oss  

Vårdavdelning A24b i Solna har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Ständigt arbetar vi med förbättringar vilket innebär att vi alla behöver vara med och påverka för att hela tiden utveckla oss. Vi vet att alla kompetenser behöver samverka i team för att våra patienter ska uppleva att de får ett riktigt bra bemötande samt den bästa tänkbara medicinska vården och omvårdnaden.  

Om tjänsten  

På avdelningen så kommer du att arbeta med patienter med endokrinologiska sjukdomar samt patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar. Dessa samlade patientgrupper ger dig som undersköterska en bred kompetens. Avdelningen har ett akutintag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar och för patienter som på grund av sin inflammatoriska tarmsjukdom behöver genomgå kirurgi.  

Arbetsuppgifterna på avdelningen innefattar basal omvårdnad med fokus på vitala parametrar, nutrition och vätskebalans. I arbetsuppgifterna ingår även venprovtagning, kapillärprovtagning, såromläggning och stomiskötsel. I rollen så ingår det även att handleda studenter/nya mindre erfarna kollegor.  

Vi söker  

Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel, har god samarbetsförmåga samt är intresserad av vårdutveckling. Du har förmåga att se varje patients behov och få dem att känna sig trygga och omhändertagna.  

Kvalifikationer  

Krav: Undersköterska med minst 2 års erfarenhet från akutsjukvård  

Meriterande: Tidigare erfarenhet från arbete inom Gastromedicin/Endokrin  

Vårt förhållningssätt utgår ifrån Karolinskas Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt sjukhusets vision patienten först.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Undersköterska till Gastromedicin och Endokrin i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb