medrek.se

logga

Undersköterska till Gyn avd 14, Danderyds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-02

Ansök nu

Undersköterska till Gyn avd 14, Danderyds sjukhus

Undersköterska till Gyn avd 14, Danderyds sjukhus

Vill bli vår nya kollega och vara med och utveckla vår gynekologiska vårdavdelning på Danderyds sjukhus? Välkommen med din ansökan!

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 14 är en gynekolog/kirurgisk vårdavdelning som har 18 vårdplatser dygnet runt med elektiva och akuta patienter. Som undersköterska arbetar du med båda patientkategorierna. Rotation till Gynakuten eller vår dagvårdsavdelning kan komma att bli aktuellt som en del i kompetensutvecklingen.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en gynekologisk vårdavdelning.

Kvalifikationer

  • Utbildad undersköterska.
  • Minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lösningsorienterad och tycker om när det är fart och fläkt emellanåt. Vi ser gärna att du är flexibel och har ett öppet bemötande och mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

  • Tillsvidare.
  • Heltid, 100%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
  • Vi tillämpar önskeschema.
  • Individuell schemaplanering.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik.

Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. Vi har nyligen erhållit ett NHV-uppdrag inom avancerad bäckenbottenkirurgi. På vår operationsavdelning har vi robotkirurgi och utför både planerade och akuta ingrepp.

Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6700 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet.

Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

 

Publicerad den 3 januari 2022

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Gyn avd 14, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB