medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen Liden ingår i närsjukvårdsområde Söder och är belägen centralt ca 45 km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns specialistutbildad allmänläkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterska, fysioterapeut, kurator, psykolog, medicinska sekreterare och sjukskrivningskoordinator.

På Hälsocentralen Liden finns många års erfarenhet inom personalen som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa våra innevånare. Vi jobbar hårt med att vår tillgänglighet mot våra innevånare ska vara så god som möjligt.

Nu söker vi undersköterska på vikariat till oss på Hälsocentralen Liden. Vikariatet löper perioden 2023-05-15 - 2023-08-31, eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill jobba i en stabil och erfaren arbetsgrupp. Dina arbetsuppgifter består bland annat av sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom mottagningsarbete och vara behjälplig till doktorerna. Provtagning samt EKG ingår i rollen som undersköterska hos oss. För att du skall känna dig trygg hos oss erbjuds du i början av ditt vikariat en gedigen introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är för vikariatet meriterande om du tidigare arbetat inom primärvården. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav. Körkort erfordras för tjänsten.

För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss ser vi att du är en person med god samarbetsförmåga. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt för oss att du är strukturerad och kan planera, organisera samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och levererar resultat med hög kvalitet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Till din ansökan skall du bifoga ditt examensbevis/betyg som styrker din undersköterskeutbildning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen in med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lillemor Olofsson

Hälsocentralschef

Telefon: 072-236 03 62

E-post: lillemor.olofsson@rvn.se

 

Henriette Eriksson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

logga

Undersköterska till Hälsocentralen Liden

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb