medrek.se

logga

Undersköterska till Hälsocentralen Själevad

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Undersköterska till Hälsocentralen Själevad

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

 

Arbetsuppgifter

Hälsocentralen är belägen cirka 5 km från centrala Örnsköldsvik med cirka 7300 listade patienter och ca 25 medarbetare. Vi har ett bra arbetsklimat på hälsocentralen där medarbetarna och patienter trivs med varandra vilket också avspeglas i de medarbetar- och patientenkäter som kontinuerligt genomförs. Vi befinner oss i en expansiv fas med ökat antal patienter som listar sig hos oss samt en pågående planering för byggande av en ny hälsocentral på samma plats som den nuvarande.

Hälsocentralen erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och utveckling.
- Ett spännande val för ett meningsfullt arbete!

Vi behöver nu komplettera vår personalgrupp med en ny medarbetare på Hälsocentralen Själevad eftersom vår undersköterska går i pension.

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga uppgifter som undersköterska på hälsocentral som exempelvis provtagning, kvalitetskontroller, förråd- och tvättbeställningar, se över signering av provsvar och skriva in/ ändra svarsmottagare m.m

Vi söker dig som:
Gillar att ta eget ansvar, är välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga
Vill tillsammans med övriga medarbetare vara med och utveckla vår verksamhet
Är initiativrik, lägger gärna fram tankar, idéer
Gillar utmaningar, är nyfiken och vill lära nytt
Främjar teamsamverkan.
Har ett gott bemötande mot såväl patienter, medarbetare och samarbetspartners.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och tidigare arbete inom primärvård är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde 2020-03-01 eller enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-29

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Hoppman

Hälsocentralschef

Telefon: 070-5477046

E-post: per.hoppman@rvn.se

 

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Hälsocentralen Själevad

Region Västernorrland