medrek.se

logga

Undersköterska till Hematolog & njuravdelningen, Örnsköldsvik Sommaren 2024

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Undersköterska till Hematolog & njuravdelningen, Örnsköldsvik Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hematolog och Njuravdelningen tillhör Närsjukvårdsområde Norr och är en av tre medicinavdelningar vid Örnsköldsviks sjukhus.Avdelningen har inriktning mot Njur- och Hemapatienter samt gyn och andra medicinska patienter.

Hos oss arbetar du i team tillsammans med läkare, sjuksköterska och rehab personal.Vår arbetsplats präglas av ett högt engagemang, bra samarbete och en positiv attityd. Nu hoppas vi på att just DU vill bli en del av vårt gäng i sommar!

Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat hos oss på Hematolog och Njuravdelningen under perioden 240603-240831, där tillträde sker enligt överenskommelse. Denna tjänst avser rotationstjänstgöring där du arbetar dag, natt och helg.

Vi erbjuder introduktion och utbildning i samband med att ni börjar hos oss och du kommer att få med dig en bred kunskap inom medicinsk akutsjukvård.

Arbetsuppgifter
I jobbet ingår sedvanliga omvårdnadsuppgifter för en undersköterska, så som provtagningar, kontroller, såromläggningar, allmän omvårdnad och deltagande i patienters planerade rehabilitering. Viss dokumentation ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du också välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. Studerar du till sjuksköterska via Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta vikariat. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom medicinsk akutsjukvård. Du som söker behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är flexibel och håller dig lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är trygg, stabil samt har god självinsikt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Hematolog & njuravdelningen, Örnsköldsvik Sommaren 2024

Region Västernorrland