medrek.se

Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

Arbetsuppgifter
Undersköterskorna i hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sitt hem efter en tid på sjukhus. Undersköterskorna utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet.
Undersköterskorna utför vårdplaneringar i hemmet, direkt när brukaren kommit hem från sjukhuset. En kartläggning görs då kring vilket behov av insatser som brukaren har. Brukarens behov kan sedan komma att ändras och undersköterskorna är då med i detta arbete och planerar om insatser samt återkopplar till biståndshandläggare. Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar ett nära samarbete med andra professioner, som också ingår i hemteamet. Undersköterskorna i hemteam samarbetar också med korttidsenheten och utför ibland arbetspass/delar av arbetspass där.
Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar en hel del arbete vid datorn, bland annat att ta emot insatser och planera ut dessa.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemteam eller liknande verksamhet är meriterande.

Eftersom arbetet i hemteam innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Du börjar på hemteam i 6-12 månader. När denna period har löpt ut kommer du att fortsätta din anställning antingen i hemteam, på korttidsenheten eller i hemtjänsten- där behovet finns.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Arbetsgivarens referensnummer: 2023-419

Upplysningar
Helena Edlund
Enhetschef
0364428230
helena.edlund@habokommun.se

Facklig företrädare nås via kommunens växel
036 442 80 00

Dela detta jobb

Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

Habo kommun