medrek.se

Undersköterska till hemtjänst

Företag Nykvarns kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänst

Kommunens logo

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Nykvarns hemtjänst arbetar utifrån en lokal värdegaranti där vi betonar att vi är i de äldres tjänst. Nykvarn har bäst hemtjänst i Stockholms län när hemtjänsten som helhet bedöms och hamnar på andra plats i Sverige i Socialstyrelsens mätning "öppna jämförelser". De flesta brukarna är nöjda med hur insatserna utförs.

Nykvarns kommun söker

Undersköterska till hemtjänst

(ref.nr 14:2019:11)

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och som vill arbeta i hemtjänsten med personer i ordinärt boende. Vi hjälper ca 90 vårdtagare med stöd i hemmet. Vi svarar på ca 130 trygghetslarm. Vi utför alla sysslor i hemmet samt ledsagningar utifrån biståndsbeslut. Vi arbetar med kontaktmannaskap, det innebär att du som personal har ett övergripande ansvar för ett antal personer. Som kontaktman ansvarar du även för att skriva genomförandeplaner och den sociala dokumentationen kring dina kontaktpersoner. Vi har ett nära samarbete med hemsjukvård och hemrehab.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och förmågan att sätta den äldres behov i centrum. Du ska ha en mycket god samarbetsförmåga med arbetsledare, undersköterskor och övriga personalkategorier. Du ska även kunna arbeta självständigt och våga ta egna beslut eftersom du ofta arbetar ensam. Du bör ha vana att dokumentera.

Då våra brukare är spridda över kommunen är körkort ett krav.

Tjänsten avser en sysselsättningsgrad på 85%.

För mer information, ring:

  • Tuulikki Krekola, Enhetschef. Telenr: 08-55501135

Anställningen

Anställning Tillsvidare från och med enligt överenskommelse .

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-02-24

Dela detta jobb

Undersköterska till hemtjänst

Nykvarns kommun