medrek.se

logga

Undersköterska till hemtjänsten i Ljungsbro, huvudsakligen natt

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänsten i Ljungsbro, huvudsakligen natt

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi två nya kollegor till natten som vill jobba inom hemtjänsten i Ljungsbro. Tjänsterna är tillsvidareanställningar och är förlagda på 67,96%. Hos oss har du möjlighet att utöka din sysselsättningsgrad vilket innebär att du till exempel kan utöka tjänsten med dag- eller kvällspass i tillägg till natt.  

Tjänsterna utgår från Vretalidens servicehus och bedriver hemtjänst i hela Ljungsbro och Berg med omnejd. Det ingår också att till viss del arbeta i våra servicelägenheter samt på Härnebackens trygghetsboende. Till stor del kommer du arbeta två och två tillsammans med dina kollegor, men det förekommer även ensamarbete till viss del. 

Hos oss får du arbeta med att tillgodose kundernas individuella behov.  Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. I tjänsten som undersköterska ingår även omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. 

Din arbetsplats

Leanlink driver Vretalidens- och Härnebackens hemtjänst som är beläget i Ljungsbro, cirka 15 kilometer nordväst om Linköpings kommun. Här utgår vi från våra lokaler på Härnebackens trygghetsboende och Vretalidens servicehus. Trygghetsboendet ligger centralt på Härnegatan i Ljungsbro och består av 18 lägenheter samt en lunchservering. Servicehuset ligger naturnära på Evastigen och Ljungsbro. Här finns 12 lägenheter och en lunchservering. Båda verksamheterna har allmänna kommunikationer med hållplats cirka 100 meter från huset. 

Arbetsgruppen som bedriver hemtjänst i Ljungsbro består av cirka 25 undersköterskor och vårdbiträden. Här arbetar vi i tre olika team; Härnebacken-, Vreta- och bilteamet. Vi bedriver hemtjänst i trygghetsboendet och servicehuset samt i Ljungsbro och Berg med omnejd. Hemtjänsten i Ljungsbro ingår i Vreta omsorg som även består av två stycken vårdboenden, Vretaliden och Ekhult. Vi har ett nära samarbete och stöttar alltid varandra vid behov. 

Leanlink är just nu i en förändringsprocess där vi ställer om till områdesbaserad vård och omsorg. Genom att vi har ett helhetsansvar i det geografiska området, som exempelvis Ljungsbro, har vi möjlighet att ytterligare förstärka arbetet i vårdkedjan och utveckla teamsamverkan. Vi gör en satsning på våra medarbetare som är vår främsta och viktigaste resurs. Vi kommer öka möjligheterna till kompetensutveckling, erbjuda alla rätt till önskad högre sysselsättningsgrad och minska antal medarbetare per chef. Och så är vi övertygade om att mer fokus på teamarbete kommer bidra till både bättre arbetsmiljö och bättre kvalitet för kunden och patienten. Vi vill gärna ha med dig på resan! 

Du som söker

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete eller praktik inom vård och omsorg, och vi ser gärna att du har en godkänd utbildning inom området. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt, och har du kännedom om lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Inom hemtjänsten tar vi oss runt med bil till våra kunder och det är därför ett krav för tjänsten att du har körkort. Bifoga gärna en bild på ditt körkort i din ansökan. 

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 67,96%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10518

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till hemtjänsten i Ljungsbro, huvudsakligen natt

Linköpings kommun