medrek.se

Undersköterska till Hjärtavdelning Tema Hjärta Kärl avd 1 Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-01

Ansök nu

Undersköterska till Hjärtavdelning Tema Hjärta Kärl avd 1 Solna

Vill du ha ett intressant och omväxlande jobb inom hjärtsjukvården? 
 
Då hoppas vi att du söka dig till oss på Tema Hjärta och Kärl i Solna. Vi bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård med inriktning mot kranskärlssjukdom, arytmiutredning, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom. Vårdenheten består av en avdelning för patienter med både planerade ingrepp och akut hjärtsjukdom samt en dagvårdsavdelning.  
 
Om tjänsten 
Du kommer i team med sjuksköterska och läkare bedöma, planera och utföra patientens vårdbehov. Tillsammans med sjuksköterskan ansvarar du för patientens omvårdnad, att observera och rapportera symtom, reaktioner och förändringar i patientens tillstånd. Preoperativa förberedelser och postoperativa kontroller ingår i arbetet.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har en positiv grundinställning, hög ansvarskänsla och som vill arbeta efter vår vision Patienten först. Du är initiativtagande och förmår prioritera, har god samarbetsförmåga samt tycker om kompetensutveckling.  
 
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Utbildad undersköterska med erfarenhet av att ta venprov, Ekg, blodtryck och katetersättning. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande. 
 
Välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
   
---------------------------------------------------------------------
Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  
Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Magdalena Fröberg 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-12393747
contacticon mobile 072-582 12 01
Jila Ghasemi 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-51779828
contacticon mobile 0725842769

Fackliga representanter
Kommunal: Ulrika Messo, 08-517 748 09, ulrika.messo@sll.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Hjärtavdelning Tema Hjärta Kärl avd 1 Solna

Karolinska Universitetssjukhuset