medrek.se

Undersköterska till Hjärtsvikt och medfödda hjärtfel/GUCH

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Undersköterska till Hjärtsvikt och medfödda hjärtfel/GUCH

Vi söker nu en undersköterska som ska arbeta på kateriseringslab samt på mottagningen. Brinner du för avancerad hjärtsjukvård och motiveras du av att få arbeta självständigt, då är du kanske personen vi söker!

Om oss
Karolinska Universitetssjukhusets medicinska enhet Hjärtsvikt och medfödda hjärtfel/GUCH ansvarar för vård av patienter med hjärtsvikt samt uppföljning och av vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH). 
 
I det nya Karolinska är vården organiserad i flöden inom vilket man tar hand om en eller flera diagnosgrupper. Vården bedrivs på ett värdebaserat sätt och utfallet av vården är särskilt intressant. Detta betyder att vi sätter patienten i centrum och noga följer upp effekten av de insatser vi gör.
 
Om tjänsten
På vårdenheten tar vi hand om patienter som tas in akut för vård av hjärtsvikt, arytmier, hjärtinfarkter och andra kardiologiska åkommor. Vi bedriver även elektiv vård, pacemaker/ICD-operationer, elektrofysiologiska undersökningar, hjärtkaterisering och hjärtbiospier.

Som undersköterska hos oss lär du dig mycket om omhändertagande och detta ställer krav på flexibilitet och förmågan att ha flera bollar i luften samtidigt. I arbetet ingår att ta emot patienter, förbereda patienter för ingrepp, ta prover, beställa och packa upp varor, ta EKG med mera.

Du kommer arbeta 50% på mottagningen för Hjärta och Kärl och 50% på kateriseringslab.
 
Vi söker 
Vi söker dig som har stort engagemang för hjärtsjukdomar.  Du har god förmåga att samarbeta. 
 
Kvalifikationer 
Du ska vara utbildad undersköterska (omvårdnadsprogrammet 2500 gymnasiepoäng, Komvux vårdutbildning minst 1350 p eller motsvarande) med erfarenhet från akutvården.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Slutetyg från undersköterskeutbildning

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Verksamheten jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Verksamheten består av cirka 450 medarbetare. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Hjärtsvikt och medfödda hjärtfel/GUCH

Karolinska Universitetssjukhuset