medrek.se

Vi söker en ny medarbetare till teamet på Sickla Hälsocenter som är en vårdcentral med patienten i focus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Dina arbetsuppgifter:

Inom hemsjukvården arbetar du tillsammans med kollegor för mottagningens inskrivna patienter i hemsjukvård. Som undersköterska utför du basal medicinsk omvårdnad hos patienten som tex läkemedelshantering, såromläggning, provtagning mm.

Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av hemsjukvård. Du är noggrann, snabb och effektiv och gillar ett högt tempo. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga, kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Anställning och ansökan
Tjänsten är ett sommarvikariat och tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Annette Stenberg, annette.stenberg@primavard.se
 
Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknanden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om Sickla hälsocenter
Sickla Häsocenter är en väletablerad mottagning som har funnits sedan 2003 och har ett 30 tal anställda. Vi finns i Curanten som är ett helt nybyggt hus för vård och hälsa vid Sickla köpkvarter. Där finns det restauranger och matbutiker mm samt mycket goda kommunikationer utanför dörren.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Undersköterska till HSV sommarvikariat!

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Dela detta jobb