medrek.se

Undersköterska till hudmottagning/dagvård, Tema Inflammation & Infektion

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Undersköterska till hudmottagning/dagvård, Tema Inflammation & Infektion

Huds öppenvårdsenhet inom Temat Inflammation/Infektion finns i nya sjukhusbyggnaden i Solna. Här tar vi emot patienter med hudsjukdomar som kräver högspecialiserad vård. Enheten består av mottagning och dagvård för vuxna och barn.  

Om tjänsten 

Som undersköterska på mottagning/dagvård assisterar du vid läkarmottagning, utför provtagning, bokar patienter, hanterar remisser, sitter i Tele Q samt behandlar patienter med olika hudsjukdomar och sår. På enheterna arbetar vi i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Hos oss ges möjlighet att utveckla och bredda sin kompetens då hudspecialiteten innehåller många olika diagnoser och högspecialiserade behandlingar.    

Tjänsten som utlyses är ett vikariat på heltid under ett år (190114-200114) med möjlighet till förlängning.   

Vi söker 

Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för hudsjukvård. Vi värdesätter personlig mognad. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt. Du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden. Du är intresserad av att använda din kompetens för att få patienten att känna engagemang i sin egenvård.    

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat så skicka in din ansökan redan idag!   

Kvalifikationer  

Undersköterska med erfarenhet inom yrket. Erfarenhet inom hudsjukvård är en merit.     

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper.  

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Emelie Engh 

Chefssjuksköterska
 070-450 76 14

Fackliga representanter

Kommunal, Anette Parmenfälth, tel: 072-595 57 23, anette.parmenfalth@sll.se

 

Dela detta jobb

Undersköterska till hudmottagning/dagvård, Tema Inflammation & Infektion

Karolinska Universitetssjukhuset