medrek.se

Undersköterska till IBD mag-tarmmottagning i nya sjukhusbyggnaden, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Undersköterska till IBD mag-tarmmottagning i nya sjukhusbyggnaden, Solna

Om oss 

Vi har flyttat vår verksamhet till den nya sjukhusbyggnaden i Solna och fått en ny mottagning i toppskick där vi inom Patientområde Gastro, Hud och Reuma bedriver högspecialiserad vård och forskning. På vår IBD mag-tarmmottagning utreder vi och behandlar patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar. Patientflöde Gastro har gemensam verksamhet med Karolinska Huddinge och har ett tätt samarbete.  

Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. 

Om tjänsten 

I tjänsten som undersköterska kommer du att arbeta medmedicinsk dokumentation, registrering i vårdsystem, bokning och kallelse av patienter. Det ingår även telefonrådgivning via TeleQ och hantering av e-tjänster via 1177.se samt övriga administrativa och logistiska uppgifter. Du kommer även att assistera läkare vid undersökningar som sigmoidoskopier och utföra provtagningar.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning och man arbetar måndag-fredag dagtid.  

Vi erbjuder  

  • Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov  
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare  
  • Utvecklas i din roll genom att medverka i vård-och verksamhetsutveckling 
  • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp 
  • Vi söker  
  • Vi ser gärna att du som söker är öppen för utveckling, har ett gott bemötande samt har en förmåga att se till patientens enskilda behov på ett ödmjukt sätt. 
  • Vidare ser vi att du är nyfiken och har en god samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer  

Krav: utbildad undersköterska med minst fem års erfarenhet. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet inom mottagningsarbete och gastro.  

Meriterande: Tidigare erfarenhet av endoskopisk verksamhet  

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. 

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Annina Kangas-Niemi 

Chefsjuksköterska
 072 -254 22 86

Fackliga representanter

Kommunal 08-585 803 90

 

Dela detta jobb

Undersköterska till IBD mag-tarmmottagning i nya sjukhusbyggnaden, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset