medrek.se

Undersköterska till IMA - Intermediäravdelning K44, Karolinska i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Undersköterska till IMA - Intermediäravdelning K44, Karolinska i Huddinge

Intermediärvårdsavdelning (IMA) är en spännande och utmanande arbetsplats där du varje dag gör skillnad! Vill du ha en bra arbetsplats där vi som kollegor tar hand om varandra och värnar om en god arbetsmiljö? Då kan vår verksamhet vara rätt för dig! IMA är en liten men samtidigt utmanande arbetsplats som kräver hög kompetens, noggrannhet och hängivenhet. Välkommen att skicka in din ansökan till oss! 
 
Om oss 
IMA är en postoperativ avdelning med övervakning av patienter som just genomgått större kirurgi inom området övre buk. Idag har IMA sex vårdplatser under veckan och fyra vårdplatser under helgen. Vårdtiden är cirka två till fyra dagar innan patienten flyttas till vårdavdelning. Du arbetar i par tillsammans med en sjuksköterska. Vi är en stabil arbetsgrupp som har erfarenhet och kompetens att skola in nya stjärnor till vår verksamhet. 
 
Tjänsten är ett vikariat.
 
Vi söker  
Dig som alltid sätter patienten först! Du kan hantera stressiga situationer och är noggrann i ditt arbete. Du bidrar med ditt positiva humör till en god stämning i arbetsgruppen och engagerar dig i enhetens verksamhet. Vidare söker du information och bidrar aktivt till dialog och utveckling inom området. Slutligen har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt förändra ditt synsätt och tillvägagångssätt.  
 
Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska med minst sex månaders erfarenhet i rollen.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet inom akutsjukvård.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
Om Tema Cancer 
IMA tillhör Tema Cancer som är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Katarina Bragderyd 
Chef, hälso- och sjukvård
contacticon phone 08-517 728 48
contacticon mobile 0725-98 13 24

Fackliga representanter
Kommunal Pia Olofsson 08-58583527

Dela detta jobb

Undersköterska till IMA - Intermediäravdelning K44, Karolinska i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset