medrek.se

logga

Undersköterska till Infektionskliniken, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Undersköterska till Infektionskliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Infektionskliniken ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål. Antalet läkarbesök till kliniken uppgår till cirka 6.800 patienter per år.

Nu söker vi undersköterskor till vår verksamhet för timanställning extra vid behov med start snarast möjligt.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss på Infektionsavdelningen arbetar du med sedvanliga omvårdnadsuppgifter samt olika typer av provtagningar EKG, KAD, kontroller av vitalparametrar, sårbehandling med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års vana från arbete som undersköterska. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du är en stabil person som har förmåga att bibehålla lugnet vid stressiga situationer. Du är strukturerad, har lätt för att ta egna initiativ i ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Självklart trivs du i samarbetet med andra och bidrar till trevlig stämning i arbetsgruppen.

Till din ansökan ser vi att du bifogar ditt betyg/diplom från fullgod undersköterskeutbildning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-05

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Nyberg

Enhetschef

Telefon: +4660181663

E-post: marita.nyberg@rvn.se

 

Annika Söderstedt

Kommunal Västernorrland

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Infektionskliniken, Sundsvall

Region Västernorrland