medrek.se

Undersköterska till Intermediärvårdsavdelning i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Undersköterska till Intermediärvårdsavdelning i Solna

Intermediären Karolinska Solna söker undersköterskor som vill ta omvårdnadsansvar
Vi erbjuder 
För ett halv år sedan flyttar vi in i våra nya lokaler på Nya Karolinska Universitetssjukhuset, NKS. Nu söker vi fler undersköterskor till våran intermediärvårdsavdelning (IMA) då vi ska expandera. Vill du vara med? 
 
På IMA tar hand vi om patienter som har akutsvikt i ett eller flera vitala organ och därmed är i behov av en högre vårdnivå med kontinuerligt övervak. Våra patienter kommer från hela Karolinska inklusive intensiven och Intensivakuten. Antingen de har kommit akut till sjukhuset via ambulans och intensivakuten, eller försämrats på vårdavdelning, alternativt behöver nedtrappning från IVA innan vanlig vårdavdelning. Patienter kan vara internmedicin-, onkolog-, urolog-, neurolog- och/eller infektionspatienter. Vi arbetar med aktiv diagnostik och stödjande behandling, övervakning och täta kontroller av de sviktande vitalfunktionerna dygnet runt.  
 
Verksamheten bemannas med specialistläkare, sjuksköterskor med eller utan specialistutbildning, samt undersköterskor. 
 
Karolinskas värderingar genomsyrar vårt dagliga arbete: Helhetssyn, Medmänsklighet och Ansvar. 
 
Om tjänsten 
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på IMA, du kommer att ha huvudansvaret för den avancerade omvårdnaden vilket gör att vi efterfrågar kandidater med vana från omvårdnadsarbeten. Hos oss arbetar du i ett team tillsammans med en sjuksköterska. Men också nära läkare och fysioterapeuter. Inom Funktion Akut är kommunikation och samarbete högt värderat. Vi sätter patienten i fokus. 
 
Arbetsbördan blir tidvis hög då vi arbetar i miljöer där akuta och stressiga situationer uppkommer och det är viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera. Om du ser möjligheter istället för eventuella hinder underlättar ditt arbete. Du kan också bidra till vår positiva stämning och samarbetet mellan alla enheterna inom funktionen. 
 
Vi har individuell schemaplanering. I schemat ingår tjänstgöring dygnets alla timmar, alla veckans dagar, året om. Vi har förmånen att erbjuda anställning enligt tabellmodell 4 vilket ger en något högre ersättning vid arbete på obekväm arbetstid jämförelsevis mot anställning i AB. 
 
Möjlighet till rotation inom funktionen finns, till exempel mot akutvårdsavdelningen, AVA. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som är erfaren undersköterska, gärna från akutsjukvård, som är positiv, engagerad, flexibel i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta i ett högt tempo samt ta egna initiativ och eget ansvar. Du kan bidra till vår positiva stämning samt har förmåga att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus. Du är noggrann och utför medicinska åtgärder enligt delegeringar och instruktioner. 
 
Kvalifikationer 
Du som söker är utbildad undersköterska och har minst fem års erfaren av yrket samt att du känner dig trygg i att ta eget ansvar för den basala omvårdnaden hos en kritiskt sjuk patient. Det är även meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård.  
 
Välkommen med din ansökan! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
-------------------------------------------------------------------------------------
Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.  
Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård. 
Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Frida Djerw 
Omvårdnadschef, IMA
contacticon mobile 0725-96 82 28

Fackliga representanter
Kommunal: Rune Engleskär, 070-168 40 59

Dela detta jobb

Undersköterska till Intermediärvårdsavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset