medrek.se

Undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Är du undersköterska och vill arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård? Tycker du det är intressant att lära dig nya saker? Är du dessutom engagerad och vill arbeta för att utveckla vården för patientens bästa. Då kan det vara dig vi söker till vår mottagning!

Vi erbjuder
Hos oss får du en stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till kompetensutveckling. Vi arbetar flödesinriktat och vårt mål är att du ska kunna utvecklas och växa i din roll som undersköterska i en öppen och stimulerande arbetsmiljö.

Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss
På vår mottagning utreder och behandlar vi patienter i alla åldrar med maligna och benigna sjukdomar i näsa, bihåla, mun och svalg. Vår specialistinriktning är tumörkirurgi inom huvud och halsområdet.

Vi arbetar ständigt för att utveckla och kvalitetssäkra omvårdnaden för våra patienter samtidigt som vi värnar om en god arbetsmiljö.

Hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta i en miljö som präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo samt utmanande situationer med våra patienter!

Om tjänsten
Som undersköterska på mottagningen har du en central roll i patientnära vård och arbetar i team med läkare och sjuksköterskor. Du är med och assisterar vid olika undersökningar. Provtagning, EKG, instrumenthantering och tidsbokning i Take Care är andra uppgifter som ingår. 

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet är förlagt dagtid utan helgtjänstgöring. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Är ansvarstagande, flexibel och lösningsorienterad med god samarbetsförmåga.
  • Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
  • Har ett gott ordningssinne, är serviceinriktad, noggrann, lyhörd samt har förmågan att hantera många ärenden samtidigt.

Som person är du lugn, stabil och har förmåga att arbeta självständigt. Du behöver ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som undersköterska.
  • Kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av mottagningsarbete inom öron-, näs- och halssjukdomar samt tumörkirurgi.                         

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Karolinska Universitetssjukhuset