medrek.se

logga

Undersköterska till Kirurgavdelning 15, Sundsvall Sommaren 2024

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Undersköterska till Kirurgavdelning 15, Sundsvall Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning
Nu söker vi undersköterskor till Kirurgavdelning 15 i Sundsvall inför sommaren! Start sker enligt överenskommelse, dag och kväll och nattjänstgöring och under sommaren arbetar alla varannan helg.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgavdelning 15 har 24 vårdplatser och vårdar planerade och akuta patienter före och efter operation. Specialiteterna är kolorektalkirurgi, övre gastrointestinalkirurgi, urologi, samt kärl/Öron/näsa/hals. Det är en spännande avdelning som kan ge dig möjlighet att bli bred i din kompetens. Vi lovar att du kommer att få en spännande och lärorik sommar!

Avdelningen bemannas av sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar med 6 patienter i varje vårdlag. Man arbetar i nära samarbete med sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och läkare utifrån personcentrerad vård där vi tar tillvara patientens resurser och motiverar till aktivt deltagande i sin vård och rehabilitering. Alla har en viktig uppgift att fylla.

Som undersköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med:

- Sår- och dränagevård
- Stomiskötsel
- Stöd vid personlig hygien
- Stöd vid Mobilisering
- Stöd i måltidssituation
- Provtagningar
- Kontrollera, värdera och dokumentera vitala parametrar
- Observera problem och förändringar i patientens tillstånd
- Rapporterar observationer till ansvarig sjuksköterska

Arbetsuppgifter
Hos oss på Kirurgavdelning 15, är vårt mål att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete med patienten i fokus. Uppdraget som undersköterska hos oss ställer höga krav på självständighet och att du känner dig trygg i din yrkesroll. Vidare behöver du vara kommunikativ och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Din viktigaste tillgång är din omvårdnadskompetens men också ditt engagemang för verksamhetens patienter och att arbeta framåt i en positiv anda. Du som söker är en trygg, stabil och noggrann person. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och du har en god samarbetsförmåga. För dig är kvalitet på arbetet viktigt

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du arbetat inom kirurgisk vård och /eller inom somatisk vård tidigare ses det som meriterande. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Vill du jobba med oss? Varmt Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och tillsättning kan komma att ske löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Kirurgavdelning 15, Sundsvall Sommaren 2024

Region Västernorrland