medrek.se

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av ett professionellt och en trevlig arbetslag vid Södersjukhuset. Du kommer att ingå i ett team som bestående av biomedicinsk analytiker och undersköterskor har ansvar för hela analysprocessen, från början till slut. 

Urval sker löpande så ansök redan idag. 

Om tjänsten 

Kliniskpatologi/ Cytologi inom karolinska Universitetslaboratoriet bedriver verksamhet i Huddinge och Solna samt på Danderyd sjukhus och Södersjukhuset. 

Vi är ett mindre patologlaboratorium med omfattande verksamhet där vi försöker arbeta över personalgränserna. Du kommer att arbeta i provinlämning med bland annat att packa upp och sortera prover. Du kommer även att läras upp i registrering av remisser och arbeta med att assistera vid läkarutskärning,hantering av färsk preparat, telefonservice samt hantering av kemikalier. 

Vi söker 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt delar Karolinska värderingar: Medmänsklighet, Helhetssyn och Ansvar. 

Kvalifikationer 

Du ska vara utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska språket. 

Arbetserfarenhet inom området är meriterande. 

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

----

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Marjan Delavaran-Shiraz 
Sektionchef
 072-584 07 98

Fackliga representanter
Kommunal: Mikael Wallenberg, 08- 585 803 90

 

Undersköterska till klinisk patologi/ cytologi, Södersjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb