medrek.se

Undersköterska till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Undersköterska till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Referens nummer

2021/2873

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av vårt professionella och trevliga arbetslag vid Södersjukhuset. Du kommer att ingå i ett team bestående av en biomedicinsk analytiker, undersköterskor och en medicinsk sekreterare och tillsammans ansvarar ni för analysprocessen under hela vägen.

Laboratoriet för klinisk patologi och cytologi är en del av Karolinska Universitetslaboratoriet och bedriver verksamhet vid Södersjukhuset. Laboratoriet är planerat enligt LEAN med bra ventilation, moderna utrustning samt ergonomisk arbetsmiljö.

Tjänsten som undersköterska hos oss erbjuder stor variation i form av många olika moment. Vi ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor. Utöver det bedriver vi ständiga förbättrings- och kvalitetsarbeten.

Om tjänsten
Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta i provinlämningen med att packa upp och sortera prover. Exempel på vanliga arbetsuppgifter är att assistera vid läkarutskärning, akut omhändertagande av ofixerad vävnad från pågående operation samt hantera kemikalier och biologiska avfall. I rollen ingår även att förbereda till medicinska konferenser, hantera post och ge telefonservice samt andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering vid Södersjukhuset.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

  • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar, är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

Vidare värdesätter vi ditt engagemang och ser gärna att du har hög integritet samt kan stå för Karolinska värderingar: medmänsklighethelhetssyn och ansvar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500
gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig
utbildning.
- Erfarenhet av akutsjukvård.
- Mycket god datorvana.
- God förmåga att kommunicera på svenska i så väl tal som skrift.

Meriterande:
- Erfarenhet av laboratorieverksamhet.

Urval sker löpande så ansök redan idag. Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Undersköterska till klinisk patologi och cytologi, Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset