medrek.se

logga

Undersköterska till Kliniskt träningscentrum, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-06

Ansök nu

Undersköterska till Kliniskt träningscentrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Verksamheten Forskning och Utbildning (FoU) är organisatoriskt placerat inom Hälso- och sjukvården i Region Västernorrland och har i uppdrag att stödja kärnverksamheterna gällande forskning och utbildnings relaterade aktiviteter. FoU är indelad i tre enheter: Enheten för forskning, Enheten för utbildning och Enheten för läkares utbildning och fortbildning.

Enheten för Utbildning utgör ett stöd för regionanställda vid fortbildning, kompetensutveckling och forskning och ska långsiktigt bidra till att säkra regionens kompetensförsörjning. Enheten ska driva och utveckla stödet till regionens vårdverksamhet, där medarbetares kompetens säkras genom träning och situationsövning i vårdnära metoder. Stödet ges vid Kliniskt träningscentrum (KTC), som finns placerade vid sjukhusen i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet. Tjänsten är en del av din ordinarie anställning inom Region Västernorrland, där 33% av din arbetstid på helår förläggs till KTC under ett två år långt förordnande. Start sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på KTC arbetar du bland annat med att stötta upp våra sjuksköterskeinstruktörer och läkarprogrammets utbildningsverksamheter. Bland annat ingår följande i dina arbetsuppgifter:

- Inköp av förbrukningsartiklar/engångsmaterial (exempelvis nålar, kompresser)
- Kontakt med läkarprogrammets ortansvariga rörande utbildning och utbildningsmaterial
- Ta emot, montera och märka upp ny utbildningsutrustning som köpts in till läkarprogrammet
- Reklamation och reparationsärenden
- En årlig inventering av läkarprogrammets utbildningsutrustning
- Bokningar
- Kontaktperson och introduktion på KTC för läkarprogrammets amanuenser

Dessutom kan tjänsten innehålla utbildningsinslag inom t.ex. katetersättning, S-HLR och venprovtagning

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska. Det är meriterande att du har en mångårig yrkeserfarenhet, helst med erfarenheter från sjukhusvård. Meriterande är även att du har god kännedom av sjukvårdsmaterial, praktisk erfarenhet av vårdmetoder samt dokumenterad utbildningserfarenhet.

Viktigt för att trivas och lyckas i rollen är dina personliga egenskaper. Du utför ditt arbete självständigt och strukturerar och driver dina processer ansvarsfullt. Du är också utåtriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta med olika typer av personer. Vidare har du hög organisatorisk förmåga. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-06

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jonas Lindbäck

Enhetschef

E-post: jonas.lindback@rvn.se

 

Eva-Marie Claesson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Kliniskt träningscentrum, Sundsvall

Region Västernorrland